Grand Restaurant Festival Menu
Vážení a milí hosté, dovolujeme si Vám nabídnout v rámci jubilejního X. ročníku Grand Restaurant Festivalu menu inspirované životem a dílem Leonarda Da Vinci, jež bude prodchnuto vůněmi jím oblibované italské a francouzské kuchyně, ovšem pevně zakotvené v rodné hroudě naší drahé Vysočiny.
Okouzleni Leonardovou dokonalou harmonií barev, zkomponovali jsme i my plody našeho drsného kraje v symfonii jemných chutí. Uvědomněni Leonardovým respektem k právům zvířat, spojili jsme jemnost naturálních chutí v chod střídmý, k tvorům šetrný. Oč nevybíravěji se k nám chová svět, o to vybranější krmi Vám chceme podat.
Neboť: Vaše boule za ušima – naše radost!
Degustační menu je možno objednat ZDE.
PŘEDKRM
Dýňové tagliatelle s liškami
smetanová omáčka, piniové oříšky, parmezán
POLÉVKA
Krém z pečených paprik
HLAVNÍ CHOD
Telecí s lanýžovou omáčkou
bramborovo-bylinkovými knedlíčky, karamelizovaná zelenina
NEBO
Bramborové noky s dýní
hlívou a šalvějí
(veganské)