Grand Restaurant Festival Menu

Vážení a milí hosté, dovolujeme si Vám nabídnout v rámci jubilejního X. ročníku Grand Restaurant Festivalu menu inspirované životem a dílem Leonarda Da Vinci, jež bude prodchnuto vůněmi jím oblibované italské a francouzské kuchyně, ovšem pevně zakotvené v rodné hroudě naší drahé Vysočiny.

Okouzleni Leonardovou dokonalou harmonií barev, zkomponovali jsme i my plody našeho drsného kraje v symfonii jemných chutí. Uvědomněni Leonardovým respektem k právům zvířat, spojili jsme jemnost naturálních chutí v chod střídmý, k tvorům šetrný. Oč nevybíravěji se k nám chová svět, o to vybranější krmi Vám chceme podat.

Neboť: Vaše boule za ušima – naše radost!

Degustační menu je možno objednat ZDE.

PŘEDKRM

Dýňové tagliatelle s liškami

smetanová omáčka, piniové oříšky, parmezán

POLÉVKA

Krém z pečených paprik

HLAVNÍ CHOD

Telecí s lanýžovou omáčkou

bramborovo-bylinkovými knedlíčky, karamelizovaná zelenina

NEBO

Bramborové noky s dýní

hlívou a šalvějí

(veganské)