VÍKENDOVÉ MENU

TŘETÍ ADVENTNÍ SVÁTEČNÍ MENU

PŘEDKRM

Bramborové placičky maštěné máslem

podávané s horkou cibulovou marmeládou s portským vínem a tymiánem

POLÉVKA

Jemný krém z jeruzalémského artyčoku

se smetanou, bazalkovým olejem, a směsí semínek (bezlepkové)

HLAVNÍ CHODY

V portském víně a bylinkách marinované jehněčí ragů

zkaramelizovaná kořenová zelenina, variace špekových a bramborovo-bylinkových knedlíčků, osmažené cibulové kroužky

Krůtí plátky špikované anglickou slaninou v sezamové krustě

podávané s jemnou smetanovo-lanýžovou omáčkou, zkaramelizovanou kořenovou zeleninou s řapíkatým celerem, ve smetaně pečené plátky brmabor s rozmarýnem, anglickou slaninou a cibulkou, pestrý zimní zeleninový salát s pečenou červenou řepou a hrozny, baslamico

Veganská zapečená polenta s dýní

pečenou paprikou, rajčaty, brokolicí a zkaramelizovanou kořenovou zeleninou, marinovaným grilovaným tofu, sypané klíčky, pestrý zimní zeleninový salát s pečenou červenou řepou a hrozny, balsamico

DEZERT

Perníkový dort s čokoládou

lehkým smetanovo-jogurtovým krémem, horký ovocný přeliv

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní