VÍKENDOVÉ MENU

Každý víkend podáváme stálé menu doplněné o zde uvedené víkendové menu.

PŘEDKRM

DOMÁCÍ TAGLIATELLE

se šafránovou omáčkou a grilovaným lososem, listový salát

POLÉVKA

DÝŇOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM A CHILLI

, smetanou a semínky (bezlepkové)

HLAVNÍ CHODY

Brazírovaná hovězí líčka po burgundsku

na portském víně, se zkaramelizovanou kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a dýní Hokaido, bramborové pyré s pečenou dýní, pestrý zimní salát s pečenou červenou řepou a hroznovým vínem, zeleninou a balsamicem

Špikované králičí stehno po francouzsku na bílém víně

s jemnou dijonskou omáčkou a zkaramelizovanou kořenovou zeleninou s řapíkatým celerem, podávané s bramborovo-bylinkovými knedlíčky s parmezánem a pestrým zimním salátem s pečenou červenou řepou a hroznovým vínem, zeleninou a balsamicem

Veganské placičky s kapustou

zkaramelizovanou kořenovou zeleninou, oříšky a plátky mandlí, pečené minibrambůrky s česnekem a bylinkami, sojanéza, sypané klíčky, pestrý zimní salát s pečenou červenou řepou a hroznovým vínem, zeleninou, balsamico

DEZERT

Malinový dort s lehkým smetanovo-jogurtovým krémem a čokoládovým korpusem

 horký ovocný přeliv

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní