VÍKENDOVÉ MENU

Každý víkend podáváme stálé menu doplněné o zde uvedené víkendové menu

PŘEDKRM

Bramborové placičky maštěné máslem

podávané s horkou cibulovou marmeládou s portským vínem a tymiánem

POLÉVKA

Jemný tykvový krém se smetanou

bazalkovým olejem a směsí semínek  (bezlepkové)

HLAVNÍ CHODY

Pomalu pečený králičí hřbet plněný mozzarellou

anglickou slaninou a bylinkami, podávaný s jemnou smetanovou omáčkou a bramborovým pyré s hráškem, zkaramelizovaná kořenová zelenina s řapíkatým celerem, pestrý podzimní salát s hroznovým vínem, balsamico

Telecí burgundský guláš Václava Havla

na červeném víně, se zkaramelizovanou kořenovou zeleninou s řapíkatým celerem, variací domácích bramborovo-bylinkových a špekových knedlíčků, osmažené cibulové kroužky

Brokolicové placičky se zkaramelizovanou kořenovou zeleninou

luštěninami, pohankou a ovesnými vločkami, bramborové pyré s hráškem, sojanéza, sypané klíčky, pestrý podzimní salát s hroznovým vínem a pečenou červenou řepou, balsamico

DEZERT

Čokoládový dort s malinami a levandulí

lehkým smetanovo-jogurtovým krémem, horký malinový přeliv

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní