VÍKENDOVÉ MENU

PŘEDKRM

Bramborové placičky maštěné máslem

podávané s horkou cibulovou marmeládou s portským vínem a tymiánem

HLAVNÍ CHODY

V portském víně marinované srnčí ragů

podávané s variací bramborovo-bylinkových a perníkových knedlíčků, karamelizovaná kořenová zelenina s řapíkatým celerem, osmažené cibulové kroužky

Veganské ragů s ROBI

karamelizovanou kořenovou zeleninou s řapíkatým celerem, brokolicí, kukuřicí, grilovanou hlívou ústřičnou, šafránová rýže, sypané klíčky, pestrý zimní zeleninový salát s hrozny a pečenou červenou řepou, balsamico

DEZERT

Vanilkový dort se zeleným čajem

lehkým smetanovo-citrónovým krémem, horký malinový přeliv

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní