VELIKONOČNÍ MENU

PŘEDKRM

Plátky kachních prsou

s brusinkovo-malinovou omáčkou a jarním salátkem

POLÉVKA

Jemný hráškový krém s mátovým olejem a smetanou

sypaný směsí semínek

(bezlepkové)

HLAVNÍ CHODY

Plátky jehněčí kýty špikované anglickou slaninou

marinované v portském víně a bylinkách, pečené brambory s rozmarýnem, delikatesní omáčka z výpeku, karamelizovaná kořenová zelenina s řapíkatým celerem, mangové chutney

Pomalu pečený špikovaný králičí hřbet plněný mozzarellou a medvědím česnekem

podávaný s vepřovou roládkou s jarní nádivkou s bylinkami a mladými kopřivami, bramborovo-hráškové pyré, jarní salát s divokými bylinkami, balsamico

Veganské smetanové arašídové rizoto s pohankou a jáhly

karamelizovanou kořenovou zeleninou, lilkem, cuketou a tempehovou slaninkou, sypané klíčky, pestrý jarní salát s divokými bylinkami, balsamico

DEZERT

Vanilkový řez s lehkým smetanovo-jogurtovým krémem

flambovaným karamelizovaným ananasem a kopečkem smetanového krému s vaječným likérem

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní