RESTAURACE NA ČECHÁCH
Platba pouze v hotovosti.
Vyberte si z naší stálé či sezónní nabídky.
Restaurace je otevřena v pátek od 14 do 21 hodin, v sobotu od 11 hodin do 21 hodin a v neděli od 11 do 15 hodin.
Vaříme ze surovin pečlivě vybraných, oslovujeme kvalitní dodavatele, okolní ekofarmy a farmáře. Za zmínku stojí ekofarma pana Husáka, který nám dodává mladé hovězí maso špičkové kvality.
Krom našich vlastních produktů vybíráme dodavatele tak, aby se naVáš stůl dostali králíci, krůty, kachny, kuřata v poctivé farmářské kvalitě. Pečení domácího kváskového chleba jest samozřejmostí, jakož i sezónní pokrmy a dezerty.
Bylinky, pěstované na naší zahradě, zdobí a provoňují nejen okolí penzionu, ale hlavně v hojné míře naši kuchyni.
Ubytování se snídaní či polopenzí je možné kterýkoli den v týdnu.