VÍKENDOVÉ MENU

PŘEDKRM

Králičí paštika s horkým přelivem z brusinek a červeného

rybízu, mandle a domácí kváskový chléb

Carpaccio z pečené červené řepy, grilované marinované tofu,

 oříšky, balsamicový dresing, klíčky, bramborové placičky

POLÉVKA

Jemný chřestový krém se smetanou a bazalkovým olejem, sypaný směsí semínek

 (bezlepkové)

HLAVNÍ CHODY

Jehněčí plátky špikované anglickou slaninou, marinované v portském víně

a bylinkách, ve smetaně pečené brambory s cibulkou a rozmarýnem,

delikatesní omáčka s ostružinami, podávané s koňakem flambovanou 

 karamelizovanou kořenovou zeleninou s řapíkatým celerem                             

 

Veganské pečené brambory s rozmarýnem a karamelizovanou cibulkou,

podávané s chřestovou omáčkou se čtyřmi druhy pepře,

grilovaným marinovaným tofu, karamelizovanou kořenovou zeleninou

s řapíkatým celerem, sypané klíčky

DEZERT

Vanilkový dort s jahodami a květy černého bezu,

lehkým smetanovým krémem s mascarpone a jahodovým rozvarem

Smetanová maková zmrzlina

na medu se smrkovým prachem

Domácí smetanová

zmrzlina s horkým ovocným přelivem

Malinový sorbet s kopečkem

smetanového krému a čokoládou

UPOZORNĚNÍ:

Věnujte, prosíme, pozornost uvedenému seznamu alergenů, který je součástí jídelního lístku. V našich pokrmech mohou být přítomny stopy každého z nich. V případě potřeby či nejasností kontaktujte obsluhu restaurantu.

IČO: 60121645                                                                    Ceny smluvní