RESTAURACE NA ČECHÁCH
Platba pouze v hotovosti.
Vyberte si z naší stálé či sezónní nabídky.
Restaurace je v zimě otevřena v sobotu od 11. hodin do 20. hodin a v neděli od 11. do 15. hodin.
Je nám velkou ctí, že jako jediní v Pardubickém kraji jsme držiteli kuchařské čepice v mezinárodním prestižním průvodci Gault&Millau.
Vaříme ze surovin pečlivě vybraných a používáme hovězí maso z našeho chovu z okolních kopců. Oslovujeme kvalitní dodavatele.
Krom našich vlastních produktů vybíráme dodavatele tak, aby se naVáš stůl dostali králíci, krůty, kachny, kuřata v poctivé farmářské kvalitě. Pečení domácího kváskového chleba jest samozřejmostí, jakož i sezónní pokrmy a dezerty.
Bylinky, pěstované na naší zahradě, zdobí a provoňují nejen okolí penzionu, ale hlavně v hojné míře naši kuchyni.
Ubytování se snídaní či polopenzí je možné kterýkoli den v týdnu.